Naša spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.
Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.
  ZAČETEK
PRAVNO OBVESTILO IN POGOJI UPORABE

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani na naslovu www.homelearningmath.com.

Informacije in gradiva na www.homelearningmath.com so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe PIKABU d.o.o. ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v www.homelearningmath.com.

Vse informacije in gradiva na www.homelearningmath.com so informativne narave. Trudili se bomo za optimalno delovanje, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani www.homelearningmath.com.

Vsi uporabniki uporabljajo www.homelearningmath.com na lastno odgovornost. Katerakoli fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.homelearningmath.com ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.homelearningmath.com ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Ne odgovarjamo za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Ne odgovarjamo za škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.homelearningmath.com.

Te strani lahko spremenimo kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.homelearningmath.com ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.homelearningmath.com za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Ne odgovarjamo za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.homelearningmath.com. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je naša odgovornost za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko kadarkoli spremenimo in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Trudili se bomo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Naš cilj je objavljati točne informacije, če pa kljub temu odkrijete morebitno napako in nas o njej opozorite, jo bomo poskušali čim prej odpraviti.


Varstvo podatkov

Avtomatsko zbiramo podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Podatke o obiskanosti www.homelearningmath.com uporabljamo za lastne potrebe.

Uporabnik, ki želi izkoristiti funkcionalnost in vsebino na www.homelearningmath.com, se mora predhodno registrirati. Registracija uporabnikov poteka preko spletnega vmesnika, v katerega uporabnik vnese podatke o e-pošti.

Uporabnik se zavezuje, da bo pri registraciji spoštoval naslednja navodila:
- vpisani podatki, zlasti kontaktni podatki morajo biti popolni in resnični,
- izdajanje za tretjo osebo oz. vpisovanje podatkov tretje osebe brez njenega dovoljenja je prepovedano,
- vsak uporabnik ima lahko le eno uporabniško ime.

Uporabnik, ki se ne želi predhodno registrirati, lahko samo preizkusi funkcionalnost in vsebino na www.homelearningmath.com.


PIKABU d.o.o., 2014

Copyright © 2023 PIKABU d.o.o. | Vse pravice pridržane | Spletno stran vzdržuje ekipa naloge.si