Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće.
Više informacija možete pronaći u našim uvjetima korištenja kolačića.
  POČETAK
PRAVNE NAPOMENE I UVJETI KORIŠTENJA

Sva prava su pridržana. Obavijest uključuje početnu stranicu i podstranice na www.homelearningmath.com.

Informacije i materijali na www.homelearningmath.com zaštićeni su pravima intelektualnog vlasništva poduzeća PIKABU d.o.o., Slovenija ili pravnih osoba čiji je sadržaj uključen u www.homelearningmath.com.

Sve informacije i materijali na www.homelearningmath.com su informativnog karaktera. Truditi ćemo se raditi na optimizaciji, ali ne preuzimamo nikakvu odgovornost za web stranicu www.homelearningmath.com.

Svi korisnici koriste www.homelearningmath.com na vlastiti rizik. Svaka fizička ili pravna osoba, koja je bila uključena u stvaranje, dizajn i proizvodnju web stranice www.homelearningmath.com ili je uključena u promjene informacija i materijala, neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja izlazi iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija i materijala www.homelearningmath.com ili za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju. Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući i one uzrokovane virusima) računala, mobilnih telefona ili bilo kojih drugih programa s kojima pristupate web stranici. Nismo odgovorni za štete bilo koje vrste koje bi mogle nastati iz korištenja ili nemogućnosti korištenja www.homelearningmath.com.

Ove stranice mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za posljedice tih promjena.

Dozvoljeno je preuzimanje i ispis informacija i materijala za gledanje i čitanje u nekomercijalne svrhe. Svako drugo kopiranje, distribucija, umnožavanje ili izmjena informacija ili materijala na www.homelearningmath.com, slanje poštom ili korištenje na bilo koji drugi način bez prethodnog pismenog dopuštenja, je zabranjeno. Također je zabranjeno korištenje bilo kojeg elementa www.homelearningmath.com za bilo koju drugu svrhu, osim za osobnu, nekomercijalnu uporabu.

Ne odgovaramo za dizajn i sadržaj web stranica koji je na bilo koji način povezan sa www.homelearningmath.com. Kod posjete i korištenja povezanih web stranica naša je odgovornost u svim slučajevima isključena.

Ova se zakonska obavijest može promijeniti u bilo kojem trenutku i obvezujuća je za korisnike u svakom izmijenjenom obliku. Preporučuje se da se prate izmjene u slučaju korištenja ovih stranica. Korištenjem ovih stranica potvrdili ste da ste upoznati s našim uvjetima i da se slažete s njima.

Korištenje stranica u suprotnosti s navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji koristi stranice na način koji je u suprotnosti s ovim pravilima, materijalno je odgovoran za nastalu štetu.

Truditi ćemo se za točnost, pravovremenost i potpunost informacija sadržanih na ovoj web stranici, ali ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost, pravovremenost u potpunosti. Naš cilj je objaviti točne podatke, ali ako pronađete kakvu grešku, obavijestite nas, a mi ćemo pokušati to riješiti u što kraćem roku.


Zaštita podataka

Automatski prikupljamo informacije o korištenju ove stranice, posebno informacije o tome koje se stranice najčešće posječuju, koliko posjetitelja dnevno posjeti stranice i koliko dugo ostaju posjetitelji na svakoj stranici. Ovi podaci ne daju uvid u osobne podatke korisnika. Podatke o posjetama www.homelearningmath.com koristiti ćemo za vlastite svrhe.

Korisnik koji se želi koristiti sadržajem na web stranici www.homelearningmath.com mora se prethodno registrirati. Registracija korisnika se vrši putem web stranice gdje korisnik unese podatke svoga e-maila.

Korisnik se obvezuje da će se u skladu s registracijom slijediti uputama:
- uneseni podaci, pogotovo kontaktne informacije moraju biti potpune i točne,
- izdavanje za treće osebe ili unošenje podataka treće osobe bez pristanka je zabranjeno,
- svaki korisnik može imati samo jedno korisničko ime.

Korisnik koji se ne želi registrirati, može samo provjeriti funkcionalnost i sadržaj na www.homelearningmath.com.


PIKABU d.o.o., Slovenija, 2014

Copyright © 2021 PIKABU d.o.o. | Sva prava pridržana | Web stranicu održava tim zadaci.hr